Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Краса по італійські - це Maserati Quattroporte Trofeo

На минулому тижні було презентовано декілька моделей Maserati у виконанні Trofeo і серед цих автомобілів звісно виділяється розкішний флагманський седан на ім҆ я Quattroporte. Перебуваючи на закаті своєї карьєри Maserati Quattroporte виступає в окремому класі класичних седанів для водія, де технології не заважають насолоджуватись драйвом. Легендарний виробник суперкарів дуже обережно називає конкурентів для спеціального видання Quattroporte та вказує на такі моделі як BMW M760Li, Mercedes-AMG S 63 та Porsche Panamera Turbo.

Прайсова вартість Maserati Quattroporte Trofeo на європейському ринку нових автомобілів стартує з позначки у 140 тисяч євро. За ці кошти клієнти отримають седан з 8-циліндровим турбодвигуном на 570 к.с. та 730 Нм крутного моменту. Цей мотор має об҆ єм 3,8 літри та агрегатується викючно з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Завдяки вдалим налаштуванням роботи двигуна та коробки, Quattroporte Trofeo може розігнатися з 0 до 100 км/год за 4,5 секунд. Максимальна швидкість седана доходить до 300 км/год.

Також італійці попрацювали з підвіскою, в результаті чого автомобіль отримав ефективне шасі з адаптивними демпферами. Слідуючим шагом стало встановлення збільшених гальмівних супортів, жорсткіших пружин та самоблокуючого диференціалу. Легкосплавні коліні диски на 21-дюйм взуті в шини Continental Sport Contact. Змін зазнали зовнішні елементи кузова, а саме сплітер з карбона та задній дифузор.

Інтер҆ єр Quattroporte Trofeo вирізняється деякими деталями, які роблять салон седана ще розкішнішим та ексклюзивнішим. Сидіння в Trofeo виготовлені з найдорожчої шкіри та мають спортивний профіль. Якість матеріалів оздоблення знаходиться на найвищому рівні. До мультимедійних функцій італійці додали можливість бездротової зарядки та 10,1-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи з акустикою Harman Kardon. Панель приладів як і належить справжньому автомобілю має аналогові прилади з фірмовим шрифтом.

До базової комплектації Maserati Quattroporte Trofeo потрапили адаптивні світлодіодні фари, система розпізнавання дорожніх знаків, просунутий круїз-контроль та багато іншого. Новачок ідеально підходить під колекційну або інвестиційну покупку, адже це останє авто від Maserati старої школи автомобілебудування…

 

13.08.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Краса по італійські - це Maserati Quattroporte Trofeo

Політика конфіденційності